alcoolic

Sau mai bine zis, cum nu reusesc io sa devin alcoolic.

Acu cateva luni, asa ca tot ma plictiseam si aveam nevoie de un hobby, m-a pocnit ideea: ce-ar fi daca as deveni alcoolic ? sa fiu praf 24/7, sa ma tarasc pe jos si alte combinatii d’astea. Ma gandeam chiar si sa ma apuc de fumat, ca io nu cre’ca exista alcoolici nefumatori.

Asa ca am bagat niste John Daniels intr-o sambata pana am uitat cum ma cheama. Da macar stiu tot ce-am facut, ceea ce e un lucru imbucurator. Din nefericire, a doua zi am condu ~220km ca lupul, ca daca intorceam capul sa ma uit in oglinzi ma luat greata si ameteala. A fost destul de trist, da am supravietuit si am ajuns sa bag niste ciorba de vacuta sa-mi revin asa un pic.

Dupa aia intr-o miercuri am incercat niste bere cu shot-uri de tequilla, da fiind noapte de munca, n-am exagerat si doar m-a durut capul de la bere.

Vineri am avut o intalnire de gradul IV cu John Daniels, Johnny Walker si Red Bull. Am cedat si tehnic vorbind am fost la doi pasi sa borasc in Cehia. Noroc ca m-am oprit la timp, ca cine stie ce se intampla. Si am si bagat un trabuc de control :)

Eh, dupa toate astea si raul ce s-a cuvenit de dupa, am ajuns io la concluzia ca anul asta nu mai beau. Si cel mai probabil o sa-mi inchei in mod rusinos cariera de betivan hardcore.

Acu trebuie sa ma gandesc la un alt hobby :( Si asa promitator parea asta…

3 thoughts on “alcoolic

  1. Ba sa faci bine sa nu mai bei, ca eu nu vreau un tiran betiv. 1.

    si 2.: gaseste si tu un hobby mai interesant, gen: dus prietena in parc in fiecare zi, alintat si rasfatat prietena non-stop, facut toate poftele prietenei non-stop…si altele asemenea foarte utile si interesante hobby-uri :)

  2. “John Daniels”

    prima data am zis ca ti-a scapat, da’ dupa al doilea derapaj e clar ca hobby-ul a inceput sa dea roade :P

  3. Mda. Orice lucru se invata. Tu ai crezut ca vei fi campion din prima. Nu prea merge asa, trebuie sa tragi tare sa ajungi acolo sus… sau jos. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.